ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΨΗΣΙΜΟ;


*Οι χρόνοι μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις συνθήκες ψησίματος.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, το κρέας θα πρέπει να είναι ψημένο και να έχει φτάσει τους 70°C
για να είναι ασφαλές προς κατανάλωση.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΨΗΣΕΤΕ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ;
ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΑΕΡΙΟΥ

ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ χωρίς λάδι

ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ;

Εκτός από το να τα ψήσετε ολόκληρα, μπορείτε να πειραματιστείτε, είτε χρησιμοποιώντας μόνο τον κιμά των λουκάνικων είτε κόβοντάς τα σε μικρά κομμάτια και προσθέτοντάς τα σε άλλες συνταγές (όπως μακαρονάδες, πίτσες, αυγά, ομελέτες, σαλάτες κλπ.)
Όπως και να τα ψήσετε, εμείς εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα της πρώτης ύλης και το γευστικό τους αποτέλεσμα.

